2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
dinsdag 29-11
Nieuwsafbeelding
Skip van Bijnen is gisterenavond geselecteerd voor Nederlands U15 (onder 15 jaar).
Dit is geweldig nieuws voor Skip en Zwart-Wit.
Hij mag vanaf maart elke maand met het Nederlands team gaan trainen op Kampong.

Er waren vijf van de achttien jongens uit elke regio geselecteerd. Gisterenavond was in Zoetermeer de laatst ...
Lees meer
vrijdag 25-11
Vanaf maandag 5 december zal het clubhuis gesloten zijn. Vanaf deze datum is het gehele terrein dicht en kan er ook niet getraind worden. 
Vanaf de tweede week van januari is het mogelijk om te trainen op aanvraag. Neem hiervoor contact op met [email protected] Het clubhuis zal dan niet open zijn. Teams die spullen uit ...
Lees meer
woensdag 9-11
Nieuwsafbeelding
Op 22 oktober namen de regioteams O14 en O15 het tegen elkaar op tijdens de OOD (OpleidingsOntmoetingsDag) in Utrecht op Kampong .

Zwart-Wit werd vertegenwoordigd door Skip van Bijnen in de leeftijdscategorie JO15 (Zuid). De leeftijdsgenoten van Noord-Oost en Noord-West bleken iets te sterk.
Zwart-Witters Fleur Uljee e ...
Lees meer
dinsdag 8-11
Nieuwsafbeelding
Zwart-Wit is een echte familieclub die draait op vrijwilligers.
Samen maken we onze vereniging!

Helaas zien we dat het de laatste jaren steeds lastiger wordt om alle functies en rollen te vullen. Dit is erg jammer want vrijwilligers zijn hard nodig om alles in goede banen te leiden en onze leden lekker te kunnen laten hockeyen. ...
Lees meer
maandag 31-10
Nieuwsafbeelding
De leden van de Club van 100 ondersteunen Zwart-Wit met een jaarlijkse extra bijdrage van 100 euro waarmee speciale projecten gefinancierd worden die direct ten goede komen aan onze leden. Zo is bijvoorbeeld afgelopen jaar onder andere met de bijdrage van de Club van 100  een hele mooie nieuwe speeltuin gerealiseerd. 
De ...
Lees meer
dinsdag 25-10
De hoge energieprijzen zijn het nieuws van de dag. 
Ook bij Zwart-Wit ontkomen we hier helaas niet aan en rijzen de energiekosten de pan uit. Het bestuur ziet zich dan ook genoodzaakt om maatregelen te nemen en roept iedereen op om gezamelijk de verantwoordelijkheid te dragen om het energieverbruik zoveel mogelijk te beperken. 
Lees meer
maandag 24-10
Nieuwsafbeelding
Binnen no-time gratis terecht kunnen bij een fysiotherapeut; natuurlijk!

Mijn naam is Martijn Räkers, fysiotherapeut bij Doornbos Groep en fanatiek supporter van het Bredase hockeyleven. Na jarenlang zelf mijn leven volledig ingevuld te hebben met topsport, houd ik mij momenteel voornamelijk bezig met het fit en gezond houden van ander ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Dit team was nieuw qua samenstelling en ze moesten elkaar leren kennen en vinden. Wat leuk hoe dit is ontstaan. Onder begeleiding van coach/trainer Jord zijn ze ongeslagen herfstkampioen geworden. Onwijs trots zijn we op deze mannen.
Gefeliciteerd namens de hele club! ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag konden de meiden van MO18-2 kampioen worden als er gewonnen zou worden van hun directe concurrent. En dat hebben ze gedaan! Na een spannend begin werd met een 4-2 overwinning het kampioenschap knap binnengehaald. 

Namens de hele club de hartelijke felicitaties aan alle spelers en staf van MO18-2! We ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Een nieuw team is altijd weer even wennen. De eerste wedstrijden was het aftasten en een plekje vinden. Gaandeweg de competitie wisten de meiden elkaar steeds beter te vinden en vormden ze meer en meer een team. Afgelopen zaterdag bleef het tot het laatste moment spannend; drie teams in de poule maakten nog kans op winst van deze herfstcompetitie ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Met vijf overwinningen op rij zijn de meiden van MO16-1 overtuigend kampioen geworden van de herfstcompetitie. 
De verwachtingen waren hoog gespannen…en die hebben de meiden op een mooie manier waargemaakt. Jullie mogen je terecht ‘Herbstmeister’ noemen.
Namens de hele club willen we de spelers en staf van MO16-1 van ha ...
Lees meer
donderdag 1-9
Zwart-Wit is een hockeyclub met een echte familiesfeer. Natuurlijk wordt er fanatiek getraind en competitie gespeeld, maar altijd met plezier en sportiviteit hoog in het vaandel. In dit document staat veel nuttige informatie over het lidmaatschap bij Zwart-Wit.
Veel leesplezier!
...
Lees meer
woensdag 31-8
Nieuwsafbeelding
De KNHB stapt over naar een ander planningssysteem en dat heeft gevolgen voor de benaming van (bijna) alle teams. Op onze site, in de app en op hockey.nl wordt de komende weken alles aangepast.
Hoe de teams gaan heten lees je hieronder en in de bijlage.   oud ...
Lees meer