2022.09.18 M010-1 .jpg Slider 1.jpg Slider 10.jpg Slider 2.jpg Slider 3.jpg Slider 4.jpg Slider 5.jpg Slider 6.jpg Slider 7.jpg Slider 8.jpg Slider 9.jpg
woensdag 1-2
Nieuwsafbeelding
In samenwerking met een stagiaire is er een onderzoekje opgezet naar de communicatie vanuit Zwart-Wit naar de leden (en ouders/verzorgers van jeugdleden).
Om de communicatie zo goed mogelijk op jullie wensen af te stemmen vragen we zoveel mogelijk leden en ouders/verzorgers de enquête in te vullen. Dit kost slechts enkele minuten tijd!
...
Lees meer
woensdag 1-2
Op 25 januari was er in het clubhuis een buitengewone algemene vergadering. Het bestuur had deze vergadering uitgeschreven om een voorstel voor een nieuw clubtenue aan de leden voor te leggen. Met ingang van het seizoen 2023/2024 gaan we over naar een nieuwe kledingleverancier en dat is een mooi moment om naar een mogelijk nieuw tenue te kijken. < ...
Lees meer
vrijdag 20-1
Nieuwsafbeelding
Het speelschema voor de wintercompetitie met Breda en Push, speeldata 21 januari, 28 januari en 4 februari is hier te raadplegen. ...
Lees meer
maandag 16-1
Nieuwsafbeelding
Ben je of weet je een leuke spontane dame of heer (18+) mét horeca-ervaring die op donderdagavond vanaf 18.00 uur tot sluit achter de bar in het clubhuis wil en kan werken?

Neem dan contact op met Gijs Sträter, 06-45669408
...
Lees meer
zaterdag 7-1
Nieuwsafbeelding
In de komende weken worden de eerste (hernieuwde) aanvragen voor VOG's voor alle (direct en indirect) betrokkenen bij de (Jongste) Jeugd van Zwart-Wit weer uitgezet. Ben jij betrokken bij onze (Jongste) Jeugd? Help ons dan mee een zo veilig mogelijk sportklimaat te creëren en rond de VOG-aanvraag af zodra je hierover per mail informatie ontvangt. < ...
Lees meer
woensdag 21-12
Nieuwsafbeelding
Na 20 jaar een begrip te zijn in België, heeft Lucy Chang de eerste stap gezet over de
grens. In het gezellige Ginneken vind je hun heerlijke gerechten uit Zuidoost-Azië.

Met zorgvuldig gekozen ingrediënten weet Lucy Chang authentieke gerechten teserveren. Naast een aantal mooie wijnen staan er ook heerlijke cocktails en moc ...
Lees meer
vrijdag 9-12
Nieuwsafbeelding
Jongens JO14-1 heeft zich via de voorcompetitie Topklasse voor het tweede opeenvolgende jaar geplaatst voor het hoogste niveau JO14.

Na een paar spannende wedstrijden in de Topklasse, waren de jongens onder leiding van Wouter Bornebroek en Dirk Zwaal al enkele wedstrijden voor het einde zeker van plaatsing.

Hiermee mogen ...
Lees meer
vrijdag 9-12
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag is het de spelers van MO16-1 weer gelukt! Na het kampioenschap in de voorcompetitie is het team ook als eerste geëindigd in de najaarscompetitie. Hierdoor komt MO16-1 in aanmerking voor het spelen in de Subtopklasse na de winterstop. Knap gedaan meiden!

Gefeliciteerd met deze mooie prestatie en wij wensen jullie en d ...
Lees meer
donderdag 8-12
Nieuwsafbeelding
Beste hockey(st)ers van B.N.M.H.C. Zwart-Wit,

De winterstop is aangebroken; we trainen even niet meer op het veld, maar hebben het geluk de zaal in te mogen!
Met betrekking tot de gratis inloopspreekuren die elke donderdag in het clubhuis van 19:00 - 20:00 uur verzorgd worden door Doornbos Fysio Groep, betekent dit dat deze vana ...
Lees meer
dinsdag 29-11
Nieuwsafbeelding
Skip van Bijnen is gisterenavond geselecteerd voor Nederlands U15 (onder 15 jaar).
Dit is geweldig nieuws voor Skip en Zwart-Wit.
Hij mag vanaf maart elke maand met het Nederlands team gaan trainen op Kampong.

Er waren vijf van de achttien jongens uit elke regio geselecteerd. Gisterenavond was in Zoetermeer de laatst ...
Lees meer
woensdag 9-11
Nieuwsafbeelding
Op 22 oktober namen de regioteams O14 en O15 het tegen elkaar op tijdens de OOD (OpleidingsOntmoetingsDag) in Utrecht op Kampong .

Zwart-Wit werd vertegenwoordigd door Skip van Bijnen in de leeftijdscategorie JO15 (Zuid). De leeftijdsgenoten van Noord-Oost en Noord-West bleken iets te sterk.
Zwart-Witters Fleur Uljee e ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Dit team was nieuw qua samenstelling en ze moesten elkaar leren kennen en vinden. Wat leuk hoe dit is ontstaan. Onder begeleiding van coach/trainer Jord zijn ze ongeslagen herfstkampioen geworden. Onwijs trots zijn we op deze mannen.
Gefeliciteerd namens de hele club! ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag konden de meiden van MO18-2 kampioen worden als er gewonnen zou worden van hun directe concurrent. En dat hebben ze gedaan! Na een spannend begin werd met een 4-2 overwinning het kampioenschap knap binnengehaald. 

Namens de hele club de hartelijke felicitaties aan alle spelers en staf van MO18-2! We ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Een nieuw team is altijd weer even wennen. De eerste wedstrijden was het aftasten en een plekje vinden. Gaandeweg de competitie wisten de meiden elkaar steeds beter te vinden en vormden ze meer en meer een team. Afgelopen zaterdag bleef het tot het laatste moment spannend; drie teams in de poule maakten nog kans op winst van deze herfstcompetitie ...
Lees meer
dinsdag 18-10
Nieuwsafbeelding
Met vijf overwinningen op rij zijn de meiden van MO16-1 overtuigend kampioen geworden van de herfstcompetitie. 
De verwachtingen waren hoog gespannen…en die hebben de meiden op een mooie manier waargemaakt. Jullie mogen je terecht ‘Herbstmeister’ noemen.
Namens de hele club willen we de spelers en staf van MO16-1 van ha ...
Lees meer
donderdag 1-9
Zwart-Wit is een hockeyclub met een echte familiesfeer. Natuurlijk wordt er fanatiek getraind en competitie gespeeld, maar altijd met plezier en sportiviteit hoog in het vaandel. In dit document staat veel nuttige informatie over het lidmaatschap bij Zwart-Wit.
Veel leesplezier!
...
Lees meer
woensdag 31-8
Nieuwsafbeelding
De KNHB stapt over naar een ander planningssysteem en dat heeft gevolgen voor de benaming van (bijna) alle teams. Op onze site, in de app en op hockey.nl wordt de komende weken alles aangepast.
Hoe de teams gaan heten lees je hieronder en in de bijlage.   oud ...
Lees meer