2021-08-15 zwartwitheren1-temse heren1-294 website.jpg 2021-08-15 zwartwitheren1-temse heren1-800 website.jpg 2021-08-15 zwartwitheren1-temse heren1-84 website.jpg 2021-10-03 zwartwitdames1 - huditodames1-222 website.jpg 2021-10-03 zwartwitdames1 - huditodames1-427 website.jpg 2021-10-03 zwartwitdames1 - huditoh1-17 website.jpg 2021-10-09 zwartwitmb1-weespmb1-464 website.jpg 2021-10-09 zwartwitmb1-weespmb1-560 website.jpg 2021-10-16 zaterdagmiddag zwartwit oa mc3 - mc4-439 website.jpg 2021-10-16 zaterdagmiddag zwartwit oa mc3 - mc4-492 website.jpg 2021-10-17 zwartwitdames1-warandedames1-1058 website.jpg 2021-10-28 clinicszwartwit-424 website.jpg 2021-10-28 clinicszwartwit-825 website.jpg 2021-10-31 zwartwitdames1-ettenleurdames1-1023 website.jpg 2021-10-31 zwartwitheren1-hattemh1-1472 website.jpg 2022 logo.png
Terug

Vacatures hockeyseizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding 18-8
Draag je graag je steentje bij en heb je zin en tijd als vrijwilliger iets voor onze gezellige club te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk alvast in onze vacatures en stuur ons een mail. We gaan graag onder het genot van een kop koffie of thee met je in gesprek.

Barhoofden en barvrijwilligers
Altijd in voor gezelligheid aan de bar? Kom dan ook af en toe helpen achter de bar!
Als barhoofd ben je vier keer per jaar een zaterdag verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de bar. Je behoudt het overzicht en begeleidt de barvrijwilligers.
Als barvrijwilliger draai je een aantal keer per jaar een bardienst.
Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar Gijs 06-4566 9408. Gijs of Adrie neemt contact met je op en geeft graag meer uitleg over de werkzaamheden.

Leden communicatiecommissie
Heb jij een vlotte pen of ben je handig met social media? Flexibel en secuur? Dan is de communicatiecommissie op zoek naar jou! De commissie beheert alle communicatie vanuit Zwart-Wit: van het beheren van de website en onderhouden van de verschillende social media-accounts tot communicatie over evenementen en het aansturen van het bureau dat onze uitingen maakt.
Om alle communicatie vanuit de club in goede banen te leiden zijn we op zoek naar enthousiaste extra leden voor de communicatiecommissie.
Wat vragen we?
-    Gemiddeld 1 à 2 uur per week beschikbaar voor het plaatsen en eventueel herschrijven van berichten op social media of bijhouden van de site.
-    Flexibiliteit, communicatie moet vaak ad hoc de deur uit en kan vaak geen dagen wachten.
-    Enthousiasme, creativiteit en pro-actief meedenken.
Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen contact met je op en geven graag meer uitleg over de commissie en haar werkzaamheden.

Leden sponsorcommissie
Ben jij goed in acquisitie en netwerken? Of, is jouw passie administratieve ondersteuning bieden? Of, ben jij een organisatietalent? Dan is de sponsorcommissie op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar verschillende mensen om de diverse taken die de sponsorcommissie uitvoert op zich te nemen.
Wij hebben voor aankomend seizoen weer een aantal nieuwe sponsors en businessclubleden mogen verwelkomen. Om alle informatieverzoeken en sponsorvragen snel en adequaat te kunnen beantwoorden, wil de sponsorcommissie uitbreiden. Wij zoeken daarom enthousiaste nieuwe leden voor de sponsorcommissie.
Wat vragen wij:
- Ongeveer 3 uur gemiddeld per week beschikbaar om mails te beantwoorden, administratieve taken uit te voeren en samen met de andere leden evenementen te organiseren.
- 1 x per maand beschikbaar in de avond voor overleg met de sponsorcommissie.
- Beschikbaar om met (potentiële) sponsoren gesprekken te voeren.
- Goed in acquisitie en netwerken.
- Daarnaast ook nog creatief, enthousiast en goed kunnen samenwerken.
Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen contact met je op en geven graag meer uitleg over de commissie en haar werkzaamheden.

Leden arbitragecommissie
Om lekker te kunnen hockeyen zijn goede scheidsrechters bij elke wedstrijd onontbeerlijk.
Lijkt het je leuk om mee te helpen met het opleiden van nieuwe scheidsrechters en het coördineren van de scheidsrechters voor alle wedstrijden op Zwart-Wit, dan is de arbitragecommissie op zoek naar jou!
Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen contact met je op en geven graag meer uitleg over de commissie en haar werkzaamheden.

Vrijwilligerscoördinator
Voor een vereniging als Zwart-Wit zijn vrijwilligers onmisbaar. Van het bestuur tot aan de bardiensten, van alle commissies tot ouders/verzorgers die een jeugdteam coachen, vrijwilligers zijn het hart van onze vereniging. Om de werving van en coördinatie en communicatie met al onze vrijwilligers in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een vrijwilligerscoördinator. Iemand met een groot netwerk op de club en sterk in het enthousiasmeren van mensen.
We zoeken bij voorkeur iemand die zowel op zaterdag als op zondag regelmatig op de club is en veel mensen kent of wil leren kennen.
Iemand die mensen kan motiveren en enthousiasmeren, snel kan schakelen met commissies waar nodig; een duizendpoot die het overzicht houdt over alle vrijwilligers.
Herken je jezelf hierin en heb je zin om je voor Zwart-Wit in te zetten als vrijwilligerscoördinator? Stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen contact met je op en bespreken graag met je hoe aan deze nieuwe functie invulling gegeven kan worden.

Voorzitter jeugdcommissie
De jeugdcommissie, bestaande uit lijncoördinatoren, (wedstrijd)secretariaat, evenementencommissie en een trainingscoördinator is op zoek naar een nieuwe voorzitter!
De voorzitter van de jeugdcommissie staat direct in contact met het bestuurslid jeugd, en is verantwoordelijk voor het uitdragen en bewaken van het beleid (in samenspraak met commissie jongste jeugd, commissie Tophockey en commissie senioren)
De verdere taken van de voorzitter van de jeugdcommissie zijn:
-  Aanwezigheid bij activiteiten jeugd;
-  Verantwoordelijk voor doorstroom/selectiebeleid;
-  Aanleveren van agendapunten aan secretaris;
-  Voorzitten van vergaderingen jeugdcommissie;
-  Naleven van afspraken omtrent "Sportiviteit & Respect”;
-  Aanspreekpunt voor coaches/managers en ouders/verzorgers.
Heb je interesse om je als voorzitter sterk te maken voor de jeugdleden van Zwart-Wit, stuur dan een mail naar [email protected]. We nemen contact met je op en geven graag meer uitleg over de functie en werkzaamheden.

Trainers en coaches jeugdteams (top en breedte)
Zowel voor breedteteams als toplijnteams in de jeugd staan er nog diverse vacatures open voor trainers en coaches. Heb je interesse als trainer of coach voor een van onze vele jeugdteams aan de slag te gaan, stuur dan een mail naar [email protected] en we brengen je in contact met de betreffende lijncoördinator.